t'Ros Beyaard copyright Jean-Pierre Swirko

Autocarbedrijf organiseert optreden bekende zangers voor woonzorgcentra

t’Ros Beyaard autocarbedrijf evenement voor zorgsector / foto copyright Jean-Pierre Swirko

Met een uniek optreden van zangers Dany Fabry en Danny Davis heeft het Oost-Vlaamse autocarbedrijf ’t Ros Beiaard zorgverleners van negen woonzorgcentra bedankt en de bewoners een hart onder de riem gestoken.

Afgelopen weekend ging de autocaronderneming ’t Ros Beiaard uit Lebbeke samen met de twee Vlaamse zangers kort langs bij negen woonzorgcentra in Oost-Vlaanderen. “Hun doel was de duizend zorgverleners van de centra letterlijk een peperkoeken hart onder de riem steken, en alle gasten vermaken met een optreden van bekende Vlamingen”, zegt Filip De Hauwere van het autocarbedrijf ’t Ros Beiaard.

Partybus met muziekinstallatie

De verplaatsingen gebeurden met twee autocars. “Er was één gewone autocar mee en één partybus waar de muziekinstallatie inzat”, zegt De Hauwere. “Dat alles gebeurde met de autocar, die met zijn grote capaciteit garant staat voor een veilige verplaatsing. Het was overal een succes. De rusthuizen reageerden zeer tevreden. Het was goed weer. Veel bewoners zaten buiten. Met de actie wilden we vooral positief naar buiten komen.

De federatie van Belgische Autobus- en Autocarbedrijven reageert tevreden met de actie. “Het is een zeer mooie en nobele actie, waar we als sectorfederatie fier op zijn”, zegt Kim Taylor, woordvoerder. “Zeker als je weet dat onze sector nu in grote moeilijkheden verkeert. 10.000 mensen uit onze sector zitten werkloos thuis en 6.200 autobussen staan stil. De reizen voor de rest van het jaar worden massaal geannuleerd.

Onderwerpen: ,

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.