Politie haalt 2 zwartrijders uit verkeer in Herk-de-Stad  

Politie Limburg-hoofdstad – copyright politie Limburg Hoofdstad

De afgelopen weken noteerde de politie Limburg Regio Hoofdstad bepaalde feiten op hun grondgebied waar taxi’s bij betrokken waren. Zo vond er afgelopen zondagavond een ongeval plaats waarbij de passagiers gewond geraakten. Het weekend daarvoor werden nog twee zwartrijders uit het verkeer gehaald.

Afgelopen weekend vond er een verkeersongeval plaats waarbij twee taxi’s betrokken waren. Het ongeval vond plaats op 24 juli om 2:30 uur op de Kempische Steenweg in Hasselt. De passagiers raakten lichtgewond. Het weekend daarvoor kon de politie Limburg Regio Hoofdstad twee illegale piraten uit het verkeer halen in Herk-de-Stad, een stad gelegen in de provincie Limburg. De bestuurders bleken met gewone nummerplaten rond te rijden en op afspraak te werken. Beide voertuigen werden getakeld. De nodige processen-verbaal werden opgesteld.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.