Minder administratie dankzij software Neone

Jonas Wolput, zaakvoerder van Caboes

De Aarschotse taximaatschappij Caboes is in zee gegaan met Neone. Ze hebben 10 Mobitab-tablets van de Nederlandse softwareontwikkelaar aangeschaft. De investering zorgt volgens Jonas Wolput, zaakvoerder van Caboes, alvast voor een administratieve ontlasting.

Jonas Wolput is zeer tevreden over de aangekochte tablets van Neone. “De tablets werken zeer goed. Al onze chauffeurs werken er zonder problemen mee. We hebben administratief veel minder werk. Vroeger moesten we  altijd op de ticketjes kijken wat we moesten factureren. Nu krijg ik alle informatie automatisch. Het bespaart me veel werk.”

Betere opvolging

Caboes kan dankzij de software van Neone de taxi’s op het terrein ook beter volgen. “Met de  ingebouwde track en trace kunnen we zien wat er al gedaan is. Ik kan zien of er een klant in de taxi zit. Ook de zogenaamde loze ritten kunnen gemeld worden. Dat zijn ritten waar de klant niet kwam opdagen. Vroeger moesten we non-stop telefoneren met onze chauffeurs. Dat is nu niet meer nodig.” De installatie verliep vlekkeloos.  “We hebben alles stapsgewijs overgezet”, zegt Wolput. “Er zijn weinig problemen geweest.”

Goede service

Bij Caboes waarderen ze de service van Neone. “De service verloopt heel goed”, zegt Wolput. “Gewoon een mailtje sturen en we krijgen meteen antwoord. De installatie en inbouw hebben we zelf gedaan.” De samenwerking met Neone is ook goed voor het milieu. “Er is minder papierverspilling”, zegt Wolput. “We hebben de keuze om het al dan niet af te drukken. Op het einde van de rit kunnen we het gewoon afdrukken of ook digitaal sturen.” Bij Caboes beschikken ze over twee hybride BMW’S, vijf Mercedessen, twee Renaults en een Volkswagen. Het bedrijf heeft nog twee Mercedessen in bestelling staan. Ze beschikken over 12 chauffeurs, waarvan vier voltijds.

Over Caboes

Caboes is een specialist in taxivervoer uit de regio Aarschot. Het bedrijf is gespecialiseerd in ziekenvervoer. Rolstoelvervoer met een aangepast voertuig, ritten van en naar hospitalisatie- en revalidatiecentra, vervoer van en naar woon-zorgcentra: het zijn maar enkele van de vele opdrachten die het taxibedrijf dagelijks met zorg uitvoert. Je vindt er ook een betrouwbare taxidienst om makkelijk naar treinstations of luchthavens mee te geraken, zoals Brussels Airport, de luchthaven van Eindhoven, Amsterdam, Parijs, Düsseldorf en Frankfurt. Caboes biedt tot slot ook  transport van en naar party’s en evenementen aan. Zaakvoerders Jonas en Christelle zetten in op een maximale flexibiliteit. Daarbij hoort een gestage groei van het bedrijf om hun klanten nog beter te bedienen.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.