taxi MM

Taxi MM breidt verder uit

taxi MM

Taxi MM uit Genk en Maasmechelen heeft een vierde wagen aangekocht. De taximaatschappij biedt zo een antwoord op de toenemende vraag naar taxi’s. Taxi MM wil meer inzetten op milieuvriendelijkheid.

Volgens de zaakvoerder van het taxibedrijf krijgt het taxibedrijf meer en meer werk binnen. “Dat is de reden waarom we besloten hebben om een extra wagen bij te kopen”, zegt zaakvoerder Hratchja Ter-Ghazaryan. “De wagen rijdt heel fijn. Deze wagen is iets lager. Mensen kunnen heel gemakkelijk in- en uitstappen.”

Gele wagen

Je kan moeilijk naast de wagen kijken. De wagen is helemaal in het geel geschilderd. “De wagen oogt wat Amerikaans. Veel mensen zeggen dat het opvalt”, zegt Hratchja Ter-Ghazaryan. “En dat willen we graag dus ook zo hebben.” Taxi MM zet ook in op elektrische en hybride wagens.

Uitbreiding

Het taxibedrijf is nu actief in Genk en Maasmechelen. Het taxibedrijf plant een verdere uitbreiding. “We hebben chauffeurs met meer dan 10 jaar ervaring, zoals Donato. Zij hebben allemaal een taxi-opleiding gekregen.”

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.