GTL: dien steunaanvraag bij Brussels Gewest tijdig aan

beeld gemaakt door Promedia / Matthias Vanheerentals

Taxifederatie GTL herinnert de Brusselse taxibedrijven er nog eens aan om tijdig een steunaanvraag in te dienen bij het Brussels Gewest. De aanvraag kan nog tot 30 juni ingediend worden.

De Directie Personenvervoer van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest meldt dat zij 1.646 aanvragen voor de financiële steun voor taxi’s en VVB met vergunning behandeld heeft. Daarvan zijn 1.373 aanvragen aanvaard, 245 aanvragen zijn onontvankelijk verklaard.

Drie aanvragen geweigerd

Drie aanvragen werden geweigerd omdat ze niet aan de voorwaarden voor toekenning voldeden. De Directie Personenvervoer herinnert de vergunninghouders eraan dat alshun aanvraag nog niet werd ingediend, zij tot 30 juni 2020 de tijd hebben om het formulier in te vullen dat beschikbaar is op Irisbox via deze link.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.