Taxi Expo 2019

Taxi Expo verplaatst naar juni 2021

Taxi Expo 2020, dat op de agenda stond voor donderdag 8 oktober, gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Het vakevenement voor de taxibranche wordt doorgeschoven naar juni volgend jaar.

Tot voor kort had de organisatie het vertrouwen en de hoop dat het evenement door kon gaan in Expo Houten, uiteraard in aangepaste vorm om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Maar de laatste tijd loopt het aantal coronabesmettingen in Nederland snel op. Bovendien zijn er aangescherpte maatregelen genomen om dat tij te keren. In zo’n situatie is het niet langer verstandig om elkaar als Nederlandse en Vlaamse taxi sector te ontmoeten in Houten.

Nieuwe producten en diensten

Taxi Expo wordt daarom doorgeschoven naar juni 2021. Verder wordt gekeken naar mogelijkheden om de workshops die op het programma stonden op een andere manier aan te bieden. En TaxiPro zal de komende tijd werken aan nieuwe producten en diensten die passen bij de huidige omstandigheden.

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur van Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.