TE 2019. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Taxi Expo ’21 op 16 september in Expo Houten

TE 2019. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Ook in deze bijzondere tijd is het van belang om met andere professionals in het kleinschalig personenvervoer te netwerken. Dé marktplaats en het kenniscentrum voor de branche, Taxi Expo, zal dit jaar dan ook plaatsvinden op donderdag 16 september in Expo Houten in Nederland. De registratie voor deelname is geopend. 

Taxi Expo ‘21 wordt georganiseerd door vakblad TaxiPro. Net als bij eerdere edities, zullen er dit jaar tientallen exposanten aanwezig zijn op de beurs. Ook worden er diverse interessante workshops verzorgd, waar bezoekers gratis aan kunnen deelnemen. Het programma wordt momenteel ontwikkeld en hier zal binnenkort meer over worden bekendgemaakt. De beurs zal uiteraard verzorgd worden in lijn met de dan geldende coronamaatregelen.

Nationaal Congres Contractvervoer

Naast de vakbeurs zal ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaatsvinden, waarbij diverse specialisten de deelnemers zullen bijpraten over belangrijke zaken die spelen binnen de branche. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Alle updates zijn op de congrespagina van TaxiPro.nl te lezen. 

Aanmelden is al mogelijk via de registratiepagina. Op de website van Taxi Expo ‘21 zal ook meer informatie te vinden zijn over de diverse maatregelen om een veilige beursgang mogelijk te maken voor bezoekers, exposanten en de organisatie. 

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.