Taxibord

Taxichauffeur tipt politie over wanbetaler

Foto: ProMedia

Tegen een 61-jarige man uit Oostende is proces-verbaal opgemaakt voor het afzetten van een taxichauffeur. De man hield de chauffeur aan het lijntje inzake nabetaling, waarna de chauffeur de politie inschakelde.

Het voorval deed zich recent voor. De 61-jarige man had een taxi genomen van Oostende richting Koksijde. Hij vertrouwde er volgens Het Nieuwsblad op dat de vrouw, waar hij met de taxi naar op weg was, de rit zou betalen.

Volgende dag

Toen de vrouw niet bereid bleek deze kosten op zich te nemen, spraken de twee af op het bedrag de volgende dag te voldoen. Nadat de passagier de volgende dag niet thuis gaf, schakelde de taxichauffeur de politie in. Die schreef een proces-verbaal uit.

Lees ook:

Auteur: Jerom Rozendaal

Jerom Rozendaal is als freelance redacteur verbonden aan TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.