Partners

Graag stellen we de partners van TaxiPro.be aan u voor

Euphoria levert hard- en software oplossingen aan bedrijven die actief zijn in de personenvervoersbranche. Sinds 2002 zijn wij actief in deze branche met meerdere producten. Ons assortiment, bekend onder de naam Cabman, bestaat uit:

  • Hardware oplossingen: boordcomputer taxi’s, taximeters, afstortkluis, modems en meer;
  • Software en internet oplossingen: agendasoftware, apps en software voor rijstijlanalyse;
  • Diensten: opleiding, cursussen en implementatie van soft- en hardware oplossingen.

cabman.nl


Met myPOS kunt u overal en altijd pin- en creditcardbetalingen accepteren. Via de professionele betaalterminals maar ook via MoTo en uw website. Scherpe aanschafprijzen van de betaalterminals, gunstige transactietarieven, zonder abonnementen en standaard voorzien van een eigen simkaart.

mypos.eu

Neone België is een zusterbedrijf van Neone Nederland B.V. Dit bedrijf is in 2015 ontstaan door samenvoeging van de Nederlandse bedrijven Taxitronic (voertuigapparatuur en planningssoftware) en Neone (Boord Computer Taxi). Neone Nederland behoort tot de top 2 van grote aanbieders op het gebied van voertuigapparatuur, planningssoftware voor op de centrale en overige ondersteunende producten en diensten. Ook was Neone de eerste fabrikant die in Nederland een goedgekeurde BCT op de markt heeft gebracht.

neone.nl