Robby cars

Deze maatregelen neemt Robby Cars onderweg naar Zuid-Spanje

Robby cars / foto Robby cars

In de autocarsector staan er de komende maanden weer wat nieuwe projecten op stapel. Tijdens de maanden juli en augustus zal Robby Cars uit Eeklo pendelritten inrichten naar Zuid-Spanje. De busmaatschappij nam wel al enkele maatregelen. 

“Gezien de vele Belgen die jaarlijks naar die regio trekken en de heersende onzekerheid over de hygiëne maatregelen op het vliegtuig is hier volgens ons zeker een publiek voor”, zegt Robby Van Hoecke van autocarbedrijf Robby Cars BVBA. “Anderzijds is dit een perfecte opportuniteit om toch enkele van onze chauffeurs terug aan het werk te zetten.”

De busmaatschappij nam wel al enkele maatregelen. “We hebben uit onze autocar de helft van de stoelen verwijderd, enerzijds om meer beenruimte te creëren, namelijk tot drie keer meer dan op het vliegtuig. Anderzijds zorgen we ook voor de nodige afstand tussen de beperkte reizigers.”

Gratis mondmasker

De busmaatschappij voorzien de nodige hygiëne maatregelen. “Elke passagier krijgt een gratis mondmasker. Er is een no touch ontsmettingsalcohol dispenser voorzien bij het opstappen. De lucht op de bus wordt op regelmatige basis ververst. De bus wordt na elke rit volledig ontsmet.”

Volgens de onderneming uit Eeklo zijn er ook nog andere voordelen aan het reizen met een autocar tegenover het vliegtuig. “Er geen prijsschommelingen. Er is bij ons op de stelplaats in Eeklo gratis parking. Elke persoon kan tot twee grote koffers plus één handbagage gratis meenemen. We rekenen geen extra kosten aan om naast uw partner te zitten. We kunnen de mensen uiteraard helpen om een taxi ter plaatse te boeken of eventueel een vakantiewoning te zoeken.”

Onderwerpen: , ,

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.