myPOS Go 2
Betaalmethode

myPOS lanceert met myPOS Go 2 nieuwe betaalterminal

De nieuwe myPOS Go 2. Foto: myPOS

Het fintech-bedrijf myPOS Belgium B.V. heeft met de myPOS Go 2 een nieuwe betaalterminal gelanceerd. De nieuwe generatie van myPOS Go, de best verkochte betaalterminal voor onderweg, stelt ondernemers in staat om altijd en overal in heel Europa betalingen te accepteren.

Volgens het Nederlands gebaseerde fintech-bedrijf is het gebruik van compacte betaalterminals de afgelopen drie jaar flink toegenomen. Zowel grote als kleine ondernemingen maken hier inmiddels gebruik van. Compacte terminals werken zelfstandig met een simkaart en hebben geen ingebouwde ticketprinter. Waar betaalterminals vroeger nog honderden euro’s kostten, zijn deze nu al verkrijgbaar voor minder dan honderd euro.

Sweetspot

myPOS geldt als een van de aanjagers van deze groei. Onder de naam Go heeft myPOS, vooral in het KMO, een groot aantal terminals verkocht. “In 2015 zijn we begonnen met de verkoop van myPOS betaalterminals in de Benelux”, zegt Anthony Notos, managing director Nederland en België, daarover. “Onze sweetspot zijn de kleine en middelgrote ondernemingen die behoefte hebben aan een goedkope mobiele betaaloplossing. Onze bestseller is de myPOS Go. We hebben op basis van de ervaringen van onze klanten deze verbeterd. Dat heeft geresulteerd tot de nieuwe generatie Go 2.”

Go 2 Print & Dock

De myPOS Go 2 is stijlvol en heeft een ergonomisch ontwerp met tactiel druktoetsen. De nieuwe Go 2 wordt binnenkort opgevolgd met de lancering van de Go 2 Print & Dock. ‘Hiermee kun je een ticket uitdraaien en tegelijkertijd de betaalterminal opladen. Het apparaat komt hiermee klanten tegemoet aan de behoefte van schaalbare oplossingen en aanvullende mogelijkheden’, aldus myPOS.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.