Daklichten

TaxiPro: het nieuwe online vakblad voor de Belgische taxisector

Foto: ProMedia

De Belgische taxisector heeft sinds kort zijn eigen online vakblad in de vorm van TaxiPro.be. Het betreft een titel van ProMedia, dat al tien jaar met veel succes TaxiPro.nl uitgeeft en ook al vele jaren het vakevenement Taxi Expo organiseert.

De Belgische taximarkt is er één in beweging. Zo zorgt het onlangs van kracht geworden taxidecreet voor tal van nieuwe regels en criteria waar taxibedrijven zich aan dienen te houden. Tegelijk wordt uitstootvrij rijden ook een steeds belangrijker thema en brengt elke stad weer zijn eigen uitdagingen op taxigebied met zich mee. Over al deze en andere zaken zal TaxiPro.beelke werkdag berichten. Daarbij gaat het uiteraard om het laatste nieuws, maar ook om achtergronden en het in beeld brengen van grotere thema’s voor de gehele sector.

Social media en nieuwsbrief

Het lezen van artikelen op TaxiPro.be is gratis. Mensen uit de taxisector en verwante bedrijfstakken kunnen de berichtgeving volgen via onze diverse social media-accounts: Facebook, Twitteren LinkedIn. Bovendien wordt er elke week een nieuwsbrief verstuurd met alle artikelen die in de voorgaande dagen zijn gepubliceerd. Abonneren op deze nieuwsbrief is gratis. Dat kan door naar TaxiPro.bete gaan en rechtsboven uw mailadres in te voeren in het aanmeldformulier. U krijgt dan een mail om enkele aanvullende gegevens in te vullen en na bevestiging krijgt u voortaan elke week de nieuwsbrief gratis in uw mailbox.

Suggesties en persberichten

Omdat de berichtgeving op TaxiPro.be wordt verzorgd door een toegewijde redacteur, kan deze zich de sector en alles wat daarin speelt snel eigen maken. Desondanks is inbreng vanuit de sector altijd welkom. Voor het sturen van persberichten, nieuwstips, opmerkingen en suggesties kan gebruik worden gemaakt van redactie@taxipro.be.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur van Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.