Daklichten

Congres over Vlaams taxidecreet in juni

Foto: ProMedia

TaxiPro organiseert een congres rondom het taxidecreet in Vlaanderen. Voor dit taxicongres, dat plaats moet vinden op 11 juni, zoeken we interessante sprekers en experten die hun visie op dit decreet en de invloed ervan op de Vlaamse taxiwereld uit de doeken kunnen doen. 

Inhoudelijk zal het congres vooral focussen op het nieuwe taxidecreet voor de Vlaamse taximarkt, dat dan ongeveer een half jaar van kracht zal zijn. We focussen op het congres op alle onduidelijkheden, vragen, wensen en pijnpunten die het taxidecreet met zich meebrengt. Groeien vraag en aanbod naar taxi’s of is er juist meer onrust onder taxibedrijven?

Duurzaamheid

We zoomen ook in op de duurzaamheidscomponent in het taxidecreet. Moeten bedrijven inderdaad verduurzamen en zijn de eisen realistisch? Hoe ervaren bedrijven het in de praktijk? Wat is er verbeterd en wat is er verslechterd? Is het taxidecreet een succes? Of kan het dat worden? Zijn er dingen veranderd of moet dat gebeuren? Wat zijn de geleerde lessen?

Voorstel presentatie

Op al deze vragen wil het congres een antwoord vinden. Binnenkort volgt de locatie, maar we zijn nu al op zoek naar deskundige en bevlogen sprekers die een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren aan ons congres. Denkt u dat te kunnen doen? Dien dan een kort voorstel in (ongeveer 300 woorden) voor een presentatie in en dan nemen we binnenkort contact met u op. U kunt uw voorstel mailen naar vincent.krabbendam@taxipro.be.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur van Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.