Daklicht

TaxiPro voert lezersonderzoek uit om site te verbeteren

Om lezers nog beter van nieuws en achtergronden over de taxisector te kunnen voorzien, voert TaxiPro.be een lezersonderzoek uit. De resultaten worden gebruikt om de website te optimaliseren.

TaxiPro.be viert in januari volgend jaar zijn eerste verjaardag. In het eerste jaar slaagde online vakblad erin om maandelijkse vele duizenden taxi-professionals in Vlaanderen te bereiken. Vooral tijdens corona, toen de roep om vaktechnisch nieuws groot was, stegen de lezersaantallen snel.

Medio oktober is de honger naar nieuws uit de taxisector onverminderd groot. Er bestaat nog steeds veel onduidelijkheid over het taxidecreet dat in januari 2020 in voege trad en waaraan de taxisector zich gefaseerd moet onderwerpen. Zo geldt per 1 november de verplichting voor taxi’s om verbinding te maken met de overheidsdatabase Chiron zodat ritgegevens real time worden doorgegeven.

Sterk vakblad is belangrijk

Ook de coronacrisis en talrijke overheids(steun)maatregelen roepen vragen op en schreeuwen om duiding. Lezers merken op dat de taxi- en autocarsectoren in de landelijke dagbladen en tv-zenders nauwelijks aan bod komen. In de storm van verhalen over bedrijfstakken die gebukt gaan onder de coronamaatregelen, komt de taxibranche zelden voorbij. Ook om deze reden is een sterk vakblad als TaxiPro van belang.

Om u nog beter te bedienen, zouden wij graag uw mening over een aantal onderwerpen willen peilen. Het invullen van de enquête duurt slechts enkele minuten en alle reacties worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt om onze website te verbeteren.

Auteur: Jerom Rozendaal

Jerom Rozendaal is als freelance redacteur verbonden aan TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.