Daklicht taxi (foto: Toyota)

Taxichauffeur Hicham met award beloond voor succesvol 2021

Foto: toyota

Taxichauffeur Hicham El Fallah heeft een award gekregen van de schepen van cultuur in Marrakesh. Hij kreeg de award voor zijn ondernemerschap en omdat hij tijdens de coronacrisis verschillende goede daden had verricht.

Hicham El Fallah van Taxipower is tevens bestuurslid van de Antwerpse Provinciale Taxi Unie (APTU) en afgevaardigde van de Antwerpse arbitragecommissie Taxi. De award kreeg hij uit handen van de schepen van cultuur in het Marrokkaanse Marakkesh. Hij kreeg de onderscheiding omdat hij onder andere vele goede daden tijdens de coronacrisis had verricht.

“In het begin van de coronacrisis heb ik medewerkers in de zorgsector bijvoorbeeld volledig gratis vervoerd. Dat nieuws sprong bij hen in het oog omdat ik een Belg met Marokkaanse roots ben”, vertelt Hicham.

Erkenning prachtig om mee te maken

Hij beleeft ook professioneel een bijzonder succesvol 2021. “De meeste taxichauffeurs hebben tijdens de coronacrisis stilgezeten, maar ik ben blijven werken. Ik heb daardoor op financieel vlak een goede periode achter de rug en was genomineerd als beste ondernemer in 2021. Ook daarom heb ik die erkenning gekregen. Ik viel uit de lucht toen ik het nieuws te horen kreeg, maar deze erkenning is prachtig om mee te maken”, besluit Hicham.

Hicham El Fallah

Auteur: Amaury Michaux

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.