Festival. Foto: iStock / Monkey Business Images

Tomorrowland krijgt opnieuw Taxi Drop Off

Festival. Foto: iStock / Monkey Business Images (onbeperkt gebruik)

Net zoals bij de vorige edities van Tomorowland wordt er opnieuw gewerkt met een tijdelijke taxistandplaats in de Papensteenstraat in Boom. Voor de Taxi Drop off dient een tijdelijke standplaatsmachtiging aangevraagd worden. Het festival vindt plaats van 15 juli tot en met 17 juli 2022, van 22 juli tot en met 24 juli 2022 en van 29 juli tot en met 31 juli 2022.

Vlakbij de ingang van het festival Tomorrowland wordt ook een Kiss & Ride-zone voorzien. Tomorrowland-bezoekers kunnen er afgezet en opgehaald worden. Parkeren is niet toegestaan in deze zone. Om de Kiss & Ride te bereiken, moeten de taxibedrijven de pijlen ‘Festival Boom’ en daarna ‘Kiss & Ride Festival’ volgen.

Tijdelijke machtiging

Tijdelijke machtigingen dienen aangevraagd te worden bij de dienst Mobiliteit tot 27 juni. Voor de tijdelijke machtiging dient overeenkomstig het gemeentelijk retributiereglement 5 euro per voertuig, per dag betaald te worden. Deze betaling dient te geschieden bij de aanvraag. Door de grote vraag naar taxi’s na het festival, is het mogelijk dat de taxi’s overbevraagd zullen zijn. Meer informatie op mobiliteit@boom.be

Onderwerpen: ,

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.