Osei van taxi Rupel ontdekt passie voor taxi

Rupel taxi – beeld gemaakt door Matthias Vanheerentals

Mechelaar Osei werkt sinds kort als taxichauffeur bij Rupel Taxi. De gepensioneerde magazijnier houdt ervan om met de wagen te rijden. Ook het contact met de klanten vindt hij leuk.

Osei werkte de afgelopen 22 jaar in een magazijn. Sinds hij met pensioen is, ontdekte hij een nieuwe passie: die van taxichauffeur. We maken een ritje met Osei. Hij rijdt ons rond met een Volkswagen. We zien een chauffeur die straalt en duidelijk plezier beleeft in zijn werk.

Ziekenhuis 

Als taxichauffeur helpt Osei de mensen graag. “Ik doe mijn job graag. Ik moet vaak mensen naar het ziekenhuis brengen. Ik werk graag met mensen. Ik was al een goede chauffeur.” Als Osei niet moet werken maakt hij graag tijd vrij voor zijn kinderen.

Sympathieke baas

Osei werkt enkel op vaste dagen bij Rupel Taxi. “Het is een klein bedrijf waar alles er heel relaxt aan toe gaat. John is een leuke baas. Ik heb bijna zijn leeftijd. Ik werk er graag voor.” De wagens bij Rupel Taxi zijn onder meer uitgerust met Cabman.

Rupel taxi

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.