Festivalgangers kregen 5 euro korting op taxirit

BIFF

Liefhebbers van de fantastische film konden tot 10 september hun gading vinden aan de Brusselse Heizel. De organisatie werkte samen met taxi Verts. Bezoekers van het festival kregen 5 euro korting voor een taxirit.

De organisatie van het Brussels International Fantastic Film Festival (BIFFF) sloot een akkoord gesloten met Taxis Verts waardoor festivalgangers met een korting van 5 euro de taxi naar huis kunnen nemen. De organisatie reikte nog andere oplossingen aan voor mensen die van het centrum van de stad het festival willen bezoeken. Er werd een nachtbus ingelegd voor mensen die de laatste films willen bekijken. Voor 2 euro was er een bus om 1, 2 en 3 uur ’s nachts naar het centrum met vier haltes. Er werd ook een carpool op hun Facebookpagina georganiseerd.

Soorten films

Voor het kortfilmprogramma werden 82 pareltjes geselecteerd, verdeeld over 5 secties: de Belgische competitie, de Europese competitie, Eat My Shorts, They’re the Future (dat kortfilms van studenten bundelt met een mooie toekomst in de genrecinema), en Re-animated. 6 wereldpremières, films op de shortlist voor de Oscars en een algemene selectie die getuigt van een grote diversiteit aan genres en gevoeligheden.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.