Taxi's op de parkeerplaats van taxigarage Varoco in Wommelgem

Ide Service neemt taxi-activiteiten van Varoco over

Taxi's op de parkeerplaats van taxigarage Varoco in Wommelgem

Ide Service uit Pittem, een bedrijf dat onder meer taximeters installeert, heeft recent de taxi-activiteiten van Varoco overgenomen. Ide Service wil op termijn ook een vestiging openen in Antwerpen.

Ide Service is een gespecialiseerd bedrijf dat sinds 1985 taximeters plaats en ijkt, voornamelijk in West-Vlaanderen. Ze hebben zopas de activiteiten van Varoco uit het Antwerpse overgenomen. “De opportuniteit die zich heeft voorgedaan en dat heeft onze horizon verruimd”, zegt Lieven Ide, zaakvoerder van Ide Service. “We hebben de diensten van Varoco overgenomen. Op zeer korte tijd is dit geregeld.”

Fysieke vestiging

Ide Service wil graag een fysieke vestiging in de Antwerpse regio openen. “We zijn nu een locatie aan het zoeken. We proberen de mensen van Limburg en Antwerpen ook op afstand te helpen. We zijn ook opzoek naar techniekers die gespecialiseerd zijn in elektrische installaties om ons team te versterken.” Ide Service is nu invoerder van Digitax. “De laatste jaren zijn er heel wat bedrijven gestopt die aan keuringen doen”, zegt aldus Lieven Ide. “Er zijn momenteel nog een viertal bedrijven die het doen.”

Over Ide Service 

Ide Service werd in 1976 opgericht door Gillis Ide en Rita Van Houtte onder de naam Ide Dieselek. In de tussentijd is het beheer overgedragen aan Lieven Ide en Evelyn Neerinck.  Ide Service heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in auto-elektriciteit, dieselinjectie, benzinesystemen, tachografen, taximeters, airco en zoveel meer. Ide Service bvba heeft daarenboven een ruime stock aan auto-onderdelen.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.