Daklicht

Spookrijdende taxichauffeur speelt rijbewijs kwijt

De Antwerpse politie heeft afgelopen vrijdag een spookrijdende taxi-chauffeur in de omgeving van de Waaslandtunnel aan de kant gezet.

Aan de Charles de Costerlaan reed de man tegen de richting in, naast de betonblokken. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen. De taxi reed bovendien veel te hard. De chauffeur bleek onder invloed van drugs. Tot overmaat van ramp had hij ook nog eens een klant aan boord. Het rijbewijs van de taxichauffeur werd meteen ingetrokken.

Tweede spookrijder

Maar daar bleef het niet bij. Ook heel wat gewone chauffeurs leken zich niet aan de regels te houden. De politie betrapte nog drie andere bestuurders die met hun voertuig over het grasveld aan de Charles De Costerlaan reden. Dat deden ze om van rijbaan te veranderen. Er werd zelfs nog een tweede spookrijder gestopt wiens rijbewijs meteen. Tot slot betrapte de politie nog een bestuurder die het voorsorteervak gebruikte om de file voorbij te rijden.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.