Ambulance Antwerpen. Foto: iStock / Thankful Photography

Passagier taxi raakt lichtgewond bij aanrijding

Foto: iStock / Thankful Photography (onbeperkt gebruik)

Een passagier van taxi in Antwerpen is eerder deze week lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een bestelauto.

“Een bestelwagen werd aangereden door een taxi en kantelde daardoor”, vertelt Wouter Bruyns van politiezone Antwerpen in Het Laatste Nieuws. “Er vielen gelukkig geen slachtoffers in de bestelwagen. Een passagier van de taxi werd lichtgewond naar het UZA gebracht.”

Rood licht

Het ongeval met de taxi vond maandag rond het middaguur plaats op de Boomsesteenweg aan het kruispunt met de Krijgsbaan in het Antwerpse district Wilrijk. Vermoedelijke oorzaak is rijden door rood licht, maar dit werd niet door de politie bevestigd. De politie leidde het verkeer in goede banen na het ongeval.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Jerom Rozendaal

Jerom Rozendaal is als freelance redacteur verbonden aan TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.