Daklicht taxi. Foto: iStock / Byoung Joo

Taxichauffeur onder invloed van drugs rijdt tegen gebouw aan

Daklicht taxi. Foto: iStock / Byoung Joo (onbeperkt gebruik)

Een 22-jarige taxichauffeur is het nieuwe jaar slecht begonnen. De bestuurder reed in de nacht van zaterdag op zondag onder invloed van drugs tegen een gebouw in Oostende. Voor zover bekend zat er geen passagier in het voertuig.

De jongeman verloor verloor rond 23.30 uur de controle over het stuur, schrijft Het Laatste Nieuws. Dat gebeurde in de Gentstraat, waar hij zijn voertuig tegen de gevel van een pand tot stilstand bracht. De politie zag dat de bestuurder een verwarde indruk maakte en wankelde op zijn benen. Een alcoholtest leverde niets op, maar de drugstest was dus wel positief.

Lichte beschadigingen

Het rijbewijs van de taxichauffeur werd daarop voor vijftien dagen introkken. Ook stelde de politie procesverbaal op. Het voertuig liep volgens de krant blikschade op en de gevel kwam er met wat lichte beschadigingen vanaf. Een vriend schoot de bestuurder te hulp door het voertuig te verplaatsen.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.