VVB-bedrijf zet 10.000ste bezoeker vaccinatiecentrum af met roze limousine

Didi Express uit Niel @ Didi Express uit Niel

Didi Express uit Niel heeft vlak voor het weekend de tienduizendste ontvanger van een coronaprik naar het vaccinatiecentrum RupeLaar in Niel gebracht. Het gebruikte daarvoor een wel heel opvallend voertuig: een roze limousine van 8,5 meter lang.

“We wilden wat bijzonders doen om de tienduizendste unieke bezoeker onder de aandacht te brengen’, vertelt Chris Charlier, zaakvoerder van Didi Express uit Niel. “Er zijn inmiddels 17.000 prikken gezet in het vaccinatiecentrum, maar dit was de tienduizenste unieke bezoeker.” De passagier in kwestie was een vrouw uit Hemiksem.

Charlier verzorgt de coördinatie van het vervoer van en naar het vaccinatiecentrum en maakt daarbij gebruik van ondernemers in de regio. Zelf doet hij ook mee. “Door corona hebben we toch al bijna een jaar nauwelijks werk. Dan kunnen we ons net zo goed nuttig inzetten”, vertelt de ondernemer die al dertig jaar in het vak zit.

Flintstones en de Ghostbusters

Voor corona reed hij artiesten rond en stond hij met zijn auto’s op evenementen. Zij wagenpark bestaat uit replica’s van iconische wagens uit films en televisieseries. “Ik heb bijvoorbeeld de auto van de Flintstones en de wagen van de Ghostbusters”, geeft hij een aantal voorbeelden. Door corona zijn alle evenementen tot nadere order stilgelegd en maakt Charlier rustige tijden door.

De ritjes naar het vaccinatiecentrum RupeLaar worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Mensen zonder auto en voor wie het met de fiets te ver is, kunnen net zoals andere minder mobiele mensen van de service gebruikmaken. Zo’n vijftien tot twintig mensen maken dadelijks van de dienst gebruik.

Auteur: Jerom Rozendaal

Jerom Rozendaal is als freelance redacteur verbonden aan TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.