Taxi in Aarschot

Geef uw mening over de taxisector

Foto: Matthias Vanheerentals / ProMedia

2020 was een erg zwaar jaar voor taxi- en autocarchauffeurs en bedrijven. 2021 begon weinig beter, maar in de zomer gloorde er licht aan de horizon. Inmiddels wordt de sector weer hard getroffen door de vierde golf. Met veel onzekerheid tot gevolg. Hoe ervaart u inmiddels uw werkzaamheden? Voelt u zich onveilig? En hoe ziet u uw toekomst? Met zes polls willen we graag van u horen. 

Het invullen van deze polls is anoniem en wordt alleen gebruikt om inzicht te krijgen in de huidige gevoelens van taxichauffeurs. Die zullen wij uiteindelijk verwerken in een artikel. Als u graag uw antwoorden verder wilt toelichten en wilt bijdragen aan het artikel, kunt u dat doen bij de reacties. Indien u dit liever anoniem doet, kunt u contact opnemen met de redactie via redactie@taxipro.be.

Ik maak me zorgen over mijn toekomst in de taxisector

Sinds omikron heb ik (nog) minder ritten

De overheid doet te weinig om de taxisector te ondersteunen

Ik vrees voor besmettingen in de wagen

Overweegt u de taxisector te verlaten om in een andere sector te gaan werken?

Heeft u vertrouwen dat het werk weer zal aantrekken in 2022?

Onderwerpen: , ,

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.