Brandstoffen Toon

“Reken hoge brandstofprijzen door aan de klant”

Brandstoffen Toon

Taxibedrijven moeten hun hoge brandstofprijzen doorrekenen aan hun klanten. Dat zegt Toon Degrauwe van Brandstoffen Toon, een brandstoffenleverancier uit Izegem die ook enkele taxibedrijven als klant heeft.

Brandstoffen Toon levert ook brandstoffen aan enkele taxibedrijven in de streek. Hij raadt taxibedrijven aan om zo efficiënt mogelijk te werken en de zware voet achterwegen te laten. En ook: durf de hoge prijzen door te rekenen aan je klant.

Prijsafspraken

Zeker voor wie met vaste contracten en prijsafspraken zit. “Ga met je vaste klant eens aan tafel zitten en reken die prijsstijgingen door”, zegt Toon Degrauwe. “Volgens mij is dat de enige mogelijkheid zodat ze er nog aan verdienen. Anders gaat het water aan de lippen komen en loopt het niet goed af. We zullen aan de prijzen gewend moeten worden. Het is nog een tijdje dat we met dergelijke prijzen geconfronteerd zullen worden. Dat kan zijn dat het blijvend is.

Hoge brandstofprijzen

Toon Degrauwe heeft nog nooit dergelijke hoge brandstofprijzen gezien. “De prijzen vandaag zijn nog slechter dan dat ze tijdens de oliecrisis waren”, zegt Degrauwe. “Dat is lang geleden. De situatie is zo erg dat we al betalingsuitstel moeten geven, zowel aan particulieren en bedrijven, wat wij bij onze leveranciers niet krijgen.”

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.