Taxichauffeur rijdt kind aan

Politie Limburg-hoofdstad – copyright politie Limburg Hoofdstad

Een taxichauffeur heeft een boete van 400 euro en een rijverbod van 15 dagen gekregen. De reden was dat de chauffeur een kind op een zeprabad heeft aangereden. De taxichauffeur heeft veel spijt van wat er gebeurd is.

Het kind liep een verzwikte enkel en ellenboog op De chauffeur verklaarde in de rechtbank dat hij zich op een zwalpende fietser focuste, zo meldt het Laatste Nieuws. Daarom had hij het overstekende kind niet gezien. De chauffeur reed wél te snel binnen de zone 30, zo blijkt uit een onderzoek. De chauffeur heeft spijt. De taxichauffeur klust enkel in het weekend bij en werkt in de week in een beschutte werkplaats.  Het slachtoffer kwam er gelukkig vanaf met  een verzwikte enkel en ellenboog.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.