Mathieu van MR Group

Mathieu van MR Group uit Eisden houdt van contact met klanten

Mathieu van MR Group

Mathieu van MR Group (63) is al enkele maanden taxichauffeur bij MR Group in Eisden, een deelgemeente van de gemeente Maasmechelen in de provincie Limburg. Daarvoor werkte hij in bijberoep in de horeca.

Sinds hij met pensioen is gegaan, wilde hij toch een job blijven uitoefenen. En hij koos voor een job als taxichauffeur. Hij werkt bij taxibedrijf MR Group. “Toen ik nog in de horeca werkte, stond ik al geregeld in contact met dit bedrijf. Toen ik op pensioen ging, wilde ik toch een job blijven uitoefenen en mijzelf nuttig maken. Dan blijf ik bezig. Ik heb ondertussen de smaak te pakken.”

Betalingen verlopen correct

Matthieu is twee keer per week op de baan op met een busje voor 8 personen. De samenwerking met MR Group verloopt zeer goed. “De baas, die ook een vriend van me is, is zeer sympathiek. De betalingen verlopen steeds correct.” Mathieu houdt van het contact met de klanten. “Als mensen een babbel willen slaan, praat ik vaak mee. Ik ben altijd heel beleefd. We rijden altijd op meter. Na de rit geef ik steeds ons visitekaartje mee.”

Over MR Group

MR Group is een taximaatschappij uit Eisden, bij Maasmechelen. De maatschappij is in 2019 opgericht en beschikt over standplaatsen te Maasmechelen Village, Genk, Hasselt station en de uitgaansbuurt Hasselt. De ervaren chauffeurs van Taxi MR Group zijn zeven op zeven beschikbaar voor luchthaven- en personenvervoer. Het taxibedrijf bedient naast België ook Nederland en Duitsland. Bij MR Group kan met onder meer Bancontact of Payconiq betaald worden. MR GROUP beschikt over twee personenwagens en een minibus. Het vervoer van grote groepen is ook mogelijk.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.