Taxi Joris (bron: VRT)

Tweede reeks Taxi Joris uit startblokken

In de tweede reeks van het tv-programma Taxi Joris neemt Joris Hessels (Radio Gaga, Gentbrugge, De weekenden) opnieuw de tijd om met zijn taxi een aantal boeiende passagiers op hun bestemming te brengen. Het programma kan u elke woensdagavond op Canvas bekijken.

Tijdens die ritten doorheen het hele land luistert hij naar hun intrigerende levensverhaal en pikt hij waar mogelijk een stukje van hun dagelijkse leven mee. Op hun bestemming, op hun werk of bij hen thuis. Een taxirit lang zitten Joris en zijn passagier in hun intieme autobubbel. Als kijkers hebben wij het voorrecht een eindje mee te rijden in hun poëtische on-the-road verhaal. In de tweede reeks op één komen weer boeiende passagiers aan bod.

Gazastrook

Zo is er Deema, een jonge vrouwelijke arts die uit de Gazastrook in Palestina is gevlucht en noodgedwongen een nieuw leven is begonnen in België. En Kevin, die op 33-jarige leeftijd tot priester wordt gewijd, maar eerst nog met zijn vrienden op vrijgezellenweekend gaat. Of Ingrid, een alleenstaande vrouw van 50 die haar huis en hart openstelt voor pleegzorg. En dan is er nog Merima, zelf Roma, die vanuit haar job Roma-meisjes aanmoedigt om op te komen tegen uithuwelijking en voor hun eigen dromen te gaan. De productie ligt in handen van ‘De mensen ‘voor Canvas.

Het programma kan u elke woensdag om 21.20 uur bekijken op Canvas en VRT MAX

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.