Brusselse taxichauffeur steelt 100 euro van klant

daklicht / beeld gemaakt door Taxipro – Matthias vanheerentals

Een klant is door een Brusselse taxichauffeur bestolen geweest voor een bedrag van 100 euro. De taxichauffeur zou nadien het portier bruusk hebben toegeworpen waardoor de klant, een oudere vrouw, in het aangezicht gewond is geraakt. De feiten zijn door de vrouw gemeld aan de politie.

Brussels restaurant 

De redactie van Taxipro.be heeft de oudere vrouw ontmoet in een Brussels café. De oudere vrouw zou woensdagavond 2/11 iets gegeten hebben in een Brussels restaurant. Toen ze naar huis wilde, liet de vrouw de restaurantuitbater een taxi bellen. Die taxi, die van een erkende Brusselse taximaatschappij zou zijn, kwam na lange tijd wachten opdagen.

100 euro 

Toen de vrouw de rit wilde afrekenen, zou de taxichauffeur 100 euro uit de portefeuille van de vrouw genomen hebben en zijn doorgereden. De chauffeur zou het portier van de taxi vervolgens hebben dichtgegooid. Daardoor is de vrouw gewond geraakt in het aangezicht. De redactie van Taxipro.be heeft de verwondingen bij de vrouw met eigen ogen kunnen zien.

Weinig details

Het slachtoffer had alvast een gesprek met de CEO van het bewuste Brusselse taxibedrijf, maar kon onvoldoende details geven over de rit. Daardoor is het voor de CEO moeilijk om de bewuste chauffeur aan de tand te voelen. “De klant kon ons niet het vertrekadres sturen en het is daarom voor ons onmogelijk om de chauffeur te identificeren”, zegt de CEO. “Zodra we hem kunnen identificeren, kunnen we hem oproepen.” Het slachtoffer meldde de feiten ook aan de politie. De redactie van Taxipro.be is op de hoogte over welk Brussels taxibedrijf het gaat.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.