Taxi Brugge

Zware verkeersagressie tussen taxichauffeur en bestuurder in Brugge

Foto: Matthias Vanheerentals / ProMedia

Vorige week is een discussie tussen een bestuurder en een taxichauffeur uitgedraaid op zware verkeersagressie. Volgens de bestuurder van de wagen had de taxichauffeur hem de pas afgesneden. Er ontstond een zwaar gevecht.

Op de beelden – die onder meer de krant Het Nieuwsblad toont – is de zware verkeersagressie te zien. Er was eerst een discussie omdat de bestuurder van de wagen vond dat de taxichauffeur een fout in het verkeer had gemaakt. Het gevecht ontstond echter op een andere plaats. Aan de Dijver kwamen de automobilist en slachtoffer elkaar weer tegen.

Niet gewond

De politie kwam meteen ter plaatse om de gemoederen te sussen. “We hebben het hier inderdaad over een zware vorm van verkeersagressie”, vertelt Lien Depoorter, woordvoerster van politie Brugge aan het Nieuwsblad. “De vermeende overtreding gebeurde elders. De mannen kwamen elkaar later opnieuw tegen en na een discussie ontstond er een gevecht. Wij hebben de twee uit elkaar gehaald en er is een proces-verbaal opgesteld. De beide mannen waren niet gewond, al is er volgens de ene man wat schade aan zijn uurwerk.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.