Vincent Glas

Advocatenkantoor geeft meer uitleg over regels pakjesvervoer

Wanted Lawyers © 2Photographers - Paul Gheyle & Jürgen de Witte

Pakjes laten vervoeren per taxi is een aandachtspunt inzake de aftrek van BTW. Het advocatenbureau Wanted Law heeft over deze ingewikkelde, administratieve kwestie recent een uitgebreide, interessante bijdrage gepubliceerd.

In tijden waarin klanten gewoon zijn om binnen de dag te worden bediend, doen sommige bedrijven wel eens een beroep op een taxibedrijf om een pakketje heel dringend te laten bezorgen of op te halen. Voor een taxibedrijf komen daar toch heel wat administratieve regels bij kijken.

Hoeveel omzet 

Het advocatenbureau Wanted Law heeft de kwestie besproken in een uitgebreide bijdrage op hun website. Het advocatenkantoor vertelt in hun bijdrage of een taxibedrijf best een bestelwagen of een gewone taxi stuurt, waarom het regime nodig is, hoeveel omzet een taxibedrijf uit het vervoer van pakjes mag halen, wat de gevolgen zijn als de grens toch wordt overschreden,…

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.