Taxi Brugge

Taxi brandt volledig uit in Brugge

Foto: Matthias Vanheerentals / ProMedia

Zaterdagavond is een taxivoertuig in brand geschoten in Brugge. De Mercedes brandde volledig uit. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar konden niet verhinderen dat het voertuig volledig ten prooi ging aan de vlammen.

De feiten vonden zaterdag om 19 uur plaats ter hoogte van ’t Zand. De chauffeur merkte plots dat er vlammen uit de motorkap kwamen. De chauffeur reageerde alert en zette het voertuig meteen aan de kant. Er zaten gelukkig geen klanten in. Niemand raakte gewond.

Technisch defect

De taxi brandde helemaal uit en moest getakeld worden. Wellicht ligt een technisch defect aan de oorzaak van de brand. Op de website van de krant Het Nieuwsblad, die deze feiten meldde, zijn ook de beelden te zien van de brandende taxi. Op de site van Het Laatste Nieuws zijn nog meerdere beelden te bekijken.

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.