Rechter. Foto: iStock / Wavebreakmedia

Tafelschuimster betaalde evenmin voor taxiritten

Rechter. Foto: iStock / Wavebreakmedia (onbeperkt gebruik)

De Brugse rechtbank heeft een tafelschuimster opnieuw schuldig bevonden aan een reeks feiten van afzetterij maar legde haar geen nieuwe straf op. De vrouw nam ook verschillende keren een taxi zonder te betalen.  

De vrouw startte met haar praktijken als tafelschuimster in 1999. Sindsdien is ze de schrik van de horeca . Ze zat ook even in de gevangenis. Toen ze in juni 2019 vrij kwam, sloeg ze alweer toe. Ze bezocht restaurants in onder meer Brussel, Brugge, Koksijde, Oostende, Koksijde en Leuven, meldt Het Nieuwsblad. Op haar menu stonden onder meer garnaalkroketten en tapas. Ze deed zich ook te goed aan allerlei streekbieren, mojito’s en sherry’s. Maar de rekening betalen deed ze niet.

Taxi niet betaald

Ook de taxi’s kwamen in haar vizier terecht. Ze nam meerdere keer een taxi zonder te betalen. Daarnaast heeft ze ook nog enkele winkeldiefstallen in Brugge en Knokke-Heist op haar naam staan. Haar laatste winkeldiefstal van 13 augustus 2019 liep voor haar alvast verkeerd af. Ze werd aangehouden. Haar advocaat vroeg rekening te houden met de twee jaar cel die ze al eerder kreeg van het hof van beroep in Gent voor gelijkaardige feiten.

Onderwerpen: ,

Auteur: Matthias Vanheerentals

Matthias Vanheerentals is freelance redacteur van TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.