Aanhouding. Foto: politie.nl

Gezochte vrouw gevonden dankzij taxichauffeur

Aanhouding. Foto: politie.nl

Een melding van diefstal door een taxichauffeur in Scherpenheuvel-Zichem, nabij Diest, heeft geleid tot het vinden van een vrouw die onder elektrisch toezicht stond.

De taxichauffeur had vorig weekend vier personen afgezet bij een woning aan de Heidebosstraat in Scherpenheuvel-Zichem. Op het moment dat hij wilde wegrijden, merkte hij dat zijn dagopbrengst en zijn bestuurderspas verdwenen waren. Nadat hij verhaal ging halen bij de bewoner kreeg hij zonder problemen zijn geld terug op voorwaarde dat hij de politie niet zou bellen.

Bestuurderspas verdwenen

De bestuurderspas bleef onvindbaar, waarop de chauffeurs alsnog de politie inschakelde. De passagiers uit de taxi waren na aankomst van de agenten gevlogen, maar zij deden in de woning wel een andere vondst: onder het bed was een vrouw verstopt die gezocht werd voor het niet-naleven van het elektronisch toezicht . Zij werd meegenomen en overgebracht naar de gevangenis in Hasselt.

De verdachte van de diefstal van de bestuurderspas wordt nog opgespoord, meldt Het Belang van Limburg.

Auteur: Jerom Rozendaal

Jerom Rozendaal is als freelance redacteur verbonden aan TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.