Verzorgingshuis bestelt limousinetaxi voor 100-jarige

Paul Wuyts, Party Ride. Bron: Jerom Rozendaal

Door corona dreigde de honderdste verjaardag van Maria Oorts ongemerkt voorbij te gaan. Dat was buiten de creativiteit van het woonzorgcentrum Rustenborg in Wijnegem gerekend. De organisatie liet op haar verjaardag een limousinetaxi van Party Ride aanrukken.

De honderdjarige Oorts keek vreemd op toen vorige week op haar verjaardag een limousine kwam voorrijden. De negenmeter lange auto behoorde aan het VVB-bedrijf Party Ride uit Kontich en wordt ingezet bij trouwfeesten en het vervoer van nachtelijke feestgangers.

Vanaf het verzorgingshuis in Wijnenberg, waar de eeuweling al zes jaar woont, ging de verrassingsrit langs plaatsen die veel betekend hadden voor de jarige. Zo werd volgens de Gazet van Antwerpen een locatie in Brasschaat bezocht waar haar vader als hovenier had gewerkt bij een bekende investeerdersfamilie.

Grootvader en zoon

De limousine werd bestuurd door Paul Wuyts, de grootvader van Party Ride-zaakvoerder Peter Van Eyndhoven. Zoon en grootvader begonnen samen het VVB-bedrijf in 2014. Wat begon als een hobby liep al snel uit de hand. Inmiddels heeft het bedrijf vier limousines en twee oldtimers in de verzekering. Voor corona voerde het zo’n 400 ritten op jaarbasis uit.

Van Eyndhoven zorgde de afgelopen weken voor veel roering in de Antwerpse taxiwereld door zijn nieuwe limousine stretch taxiservice te presenteren. De jonge ondernemer vroeg een taxivergunning aan en biedt binnenkort vanaf de standplaats aan het station van Antwerpen taxi-diensten aan.

Lees ook:

Auteur: Jerom Rozendaal

Jerom Rozendaal is als freelance redacteur verbonden aan TaxiPro.be.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.